Tipptennisesse naasnud Henin jõudis Brisbane'is poolfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine Henin
Justine Henin Foto: Reuters / Scanpix

Sel nädalal pärast pooleteiseaastast pausi tipptennisesse naasnud endine maailma esireket Justine Henin jõudis Austraalias Brisbane'is 600 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril poolfinaali.

Veerandfinaalis pidi aga Henin kõik oma oskused mängu panema, et alistada seitsmenda asetusega ungarlanna Melina Czink (WTA 37.) 6:2, 3:6, 7:6 (5).

Henin võitis esimese seti 31 minutiga ja tundus olevat kindel võitja, ent seejärel lülitas Czink sisse teise käigu, võitis teise seti ning murdis kohe kolmanda seti alguses Henini servi.

Seisul 6:5 oli Heninil kasutada ka kolm matšpalli, ent südikas ungarlanna suutis seisu viigistada. Kiires lõppmängus jäi siiski napilt 7:5 peale karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud Henin.

Poolfinaalis läheb Henin vastamisi kolmandana asetatud serblanna Ana Ivanoviciga (WTA 21.), kes alistas veerandfinaalis 6:2, 7:6 (6) venelanna Anastassia Pavljutšenkova (WTA 40.).

Kolmandana jõudis poolfinaali sakslanna Andrea Petkovic (WTA 55.), kes mõnevõrra üllatuslikult alistas 6:4, 6:2 neljandana asetatud slovakitari Daniela Hantuchova (WTA 24.).

Petkovic kohtub poolfinaalis belglanna Kim Clijstersiga (WTA 18.), kes sai 6:1, 0:6, 6:4 jagu tšehhitarist Lucie Safarovast (WTA 41.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles