Coulthard seadis Hamiltoni pühendumuse kahtluse alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei arrestis Lewis Hamiltoni rendiauto.
Politsei arrestis Lewis Hamiltoni rendiauto. Foto: Reuters / Scanpix

Briti telekanali BBC vormel-1 kommentaator, endine vormelipiloot David Coulthard avaldas tänahommikuse Austraalia MM-etapi kvalifikatsiooni ajal, et vormel-1 kuluaarides on hakatud kahtlema 2008. aasta maailmameistri Lewis Hamiltoni pühendumuses.

Näiteks kui teised sõitjad saabusid Melbourne’i üsna varakult, siis Hamiltonil ei paistnud võistluspaika jõudmisega kiiret olema ning ta peatus esmalt Los Angeleses, et veeta aega oma tüdruksõbra Nicole Scherzingeriga, vahendab Planet-F1.

Lisaks sattus Hamilton reede öösel pahuksisse Austraalia politseiga, kuna oli oma renditud Mercedesega teedele mittesobivaid trikke sooritanud. Intsidendi tõttu otsustas politsei tema auto arestida.

Tänases kvalifikatsioonisõidus suutis Hamilton välja sõita vaid 11. aja, samas kui tema meeskonnakaaslane McLarenis Jenson Button sai kirja neljanda aja.

Hamiltoni käitumine on paljusid imestama pannud ning Coulthard tunnistas, et tasapisi on hakatud hooaja eel oma mänedžerist isaga koostöö lõpetanud Hamiltoni pühendumuses kahtlema.

«Lewis lendas siia LA-st üsna hilja,» rääkis Coulthard BBC-s. «Mõningad inimesed on muret tundnud, kas ta ikka on pühendunud. Tema nädal, õigemini paar päeva Austraalias pole just hästi läinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles