Andres Oper: peaasi on terveks saada, siis jõuab treeneritööst mõelda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Oper.
Andres Oper. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise kõigi aegade edukaim ründaja Andres Oper püüab treenerilitsentsi ja ootab operatsiooni, millest taastumise järel selgub, kas tema sportlaskarjäär jätkub või mitte, vahendab ERR Sport.

Kevadise liiklusõnnetuse järel juba õlaoperatsiooni üle elanud ja praegu uut lõikust ootavat Operit piinab meeletu kaelavalu, mis tekitab sõrmedes tuimust ja lihasjõu langust ning seetõttu ei saanud ta Jalgpalli Liidu treenerite koolituspäeval aktiivseid harjutusi kaasa teha. Kas kuues välisriigis leiba teeninud ja peagi 36-aastaseks saav Oper pärast rasket operatsiooni profisportlase karjääri jätkab või valibki kohe treeneri elukutse, on veel lahtine. «Peaasi, et saaks ikka terveks, siis vaatan edasi, kuidas tunne on – kas saan ja tahan veel mängida.»

Võimaliku treeneritöö kohta ütles Oper järgmist: «Selle vastu hakkas mul suurem huvi tekkima viimastel aastatel Küprosel, kus oli palju kehvasid treenerid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles