Mourinho ei võtnud passi kaotanud tähtmängija vabandust vastu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi alistas sel nädalal Meistrite liigas 3:0 Schalke, kuid tegi seda ilma meeskonna ühe suurima staari Eden Hazardita. Chelsea peatreener Jose Mourinho ei pannud Hazardit mängu, kuna viimane kaotas Prantsusmaal olles oma passi ja ei jõudnud seetõttu esmaspäevasele treeningule.

Hazard läks pühapäeval Prantsusmaale Lille’i, et kohtuda endiste meeskonnakaaslastega ja vaadata nende mängu. Siiski pidi Hazard olema tagasi Chelsea esmaspäevaseks treeninguks, kuid Prantsusmaal passi kaotanud mees jäi seetõttu rongist maha, kirjutab Reuters.

Mourinho sõnul mängija ka vabandas tema ees, kuid peatreener ei võtnud vabandust vastu. Siiski tunnistas ta, et nädalavahetsel on Hazard taas koosseisus. «Ta läks teise riiki, kuigi ta ei oleks tohtinud sinna minna. Lisaks kaotas ta oma passi ja seetõttu ei jõudnud ta treeningule. Kokkuvõttes on selline asi vastuvõetamatu,» tunnistas Mourinho.

Samas tunnistas peatreener, et Hazardi koosseisust välja jätmine oli ka teatud mõttes risk, kuna belglane on tiimi üks olulisemaid mängumehi. «Kui puhtalt jalgpallialaselt rääkida, siis see oli minu poolt risk. Siiski on minu jaoks terve meeskond tähtsam kui üks mängija,» teatas Mourinho.

«Ta on juhtunu järel korralikult käitunud. Ta vabandas minu ja klubi ees, kuid vabandust ei võetud vastu, kuna ma ei saa sellist asja aksepteerida,» lisas ta. «Praeguseks on aga olukord lõppenud ja seda asja enam ei eksisteeri. Ta on taas koosseisu arvatud ja valmis mängima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles