Padar püüab sisepingeid vältida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Padar
Martin Padar Foto: Raigo Pajula

Ülehomme raskekaalus võistlustulle asuv judoka Martin Padar loodab, et on seekord targem ja suudab läbipõlemist vältida.

Padari sõnul on varem tema suurimaks vaenlaseks olnud ta ise - liigsed endale asetatud ootused on mehe tiitlivõistlustel tihti murdnud. «Olen seni suure sisepinge tõttu suurvõistlustel tihti läbipõlenud,» selgitas Padar. «Siin võiks sellega ka väga kergelt põruda.»


Nüüd loodab Padar, et on oma eksimustest õppinud ja samasuguseid vigu enam ei korda. «Olen püüdnud vältida mõtteid, kus panen ennast sisemiselt võistluste favoriidiks,» rääkis olümpial korraldatud pressikonverentsil meie esijudoka.


Samas ei tähenda see Padari sõnul, et ta oleks igasugused võidulootused maha matnud. «Ega ma ennast ei alahinda,» rahustab Padar pöidlahoidjaid. «Favoriidid on ka jaapanlased, üks grusiin ja maailmameister prantslane Teddy Riner.»

Martin Padar alustab võistlemist 15. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles