Moyes ähvardas ManU mängijaid ja lubas uusi suuroste

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ManU peatreener David Moyes.
ManU peatreener David Moyes. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi tegi eelmisel nädalal klubi ajaloo suurima ostu, kui 43 miljoni euro eest soetati Londoni Chelseast hispaanlane Juan Mata. Nüüd teatas ManU juhendaja David Moyes, et sarnaseid oste on veel tulemas, lisaks hoiatas ta teisi mängijad, et nüüd on viimane aeg end kokku võtta.

United hoiab Inglismaa meistrivõistlustel praegu alles seistmendat kohta ja Moyesi sõnul ei kavatse ta rohkem taluda olukorda, kus mõni mees mängib alla oma võimete, kirjutab The Guardian.

«Ma ei kavatse seda rohkem aktsepteerida. Ma olen pettunud, et me ei ole tabelis paremal positsioonil, olen meie senistes esitustes pettunud. Võtan selle eest süü enda peale, kuid kavatsen olukorda muuta. Ma kavatsen osta paremaid mängijaid. Kahjuks jaanauris rohkem oste arvatavasti ei tule, kuid edaspidi tuleb neid kindlasti,» teatas Moyes.

ManU laenab jaanauris poolkaitsja Wilfried Zaha Cardiff Cityle ning sama teekonna võtab ette ka Fabio da Silva. «Kõik mängijad on saanud oma võimaluse end näidata. Meil on olnud hea võimalus kõikidega tutvuda. Mängiad peavad näitama tulemust. Kui keegi tahab siia jääda, siis ta peab oma väärtust mängudes tõestama,» lisas Moyes, kes märkis veel, et meeskonna ümber kujundamise protsess on alles väga varajases järgus.

ManU leerist on kuulda veel häid uudiseid, kui selgus, et ründajad Robin van Persie ja Wayne Rooney saavad teha taas täisjõuga trenni. Täna kohtub ManU Premier League kohtumises koduväljakul Cardiff City'ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles