Maruvihane Mourinho asus taas vastaseid kritiseerima

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas pidi esikoha pärast heitlev Chelsea meeskond leppima 0:0 viigiga West Ham Unitedi vastu ning see tõi kaasa Chelsea peatreeneri Jose Mourinho taaskordse omapärase sõnavõtu.

Kuna Inglise liiga tabeli tipp on väga tihe, oli eilne 0:0 viik tabeli viimaste hulka kuuluva West Hami vastu Chelseale valusaks hoobiks. Londoni klubi peatreener Mourinho süüdistas vastasmängijad ning nende peatreenerit Sam Allardyce'i halvas mängustiilis.

«See ei ole maailma jalgpalli parim liiga, vaid see on jalgpall 19. sajandist,» pahandas Mourinho. «Mida ma sellega mõtlen? Vigastuste teesklemine. Petmine, kuigi ma ei tea, kas see on õige sõna. Väravavaht venitab aega mitte pärast 70. minutit, vaid kohe esimesest minutist. Kümme kaitsjat korraga kastis. Kõik sellised lihtsad asjad. On väga raske mängida jalgpalli, kui ainult üks meeskond tahab mängida,» lisas temperamentne Chelsea juhendaja selgituseks.

West Hami peatreener Allardyce vastas kuulsa portugallase kriitikale lihtsalt: «Ta ei suuda sellega leppida, ega ju? Ta ei suuda sellega leppida, sest me suutsime ta taktikaliselt üle mängida, temast kavalamad olla. Ta lihtsalt ei suuda sellega leppida.»

Chelsea on liigatabelis hoidmas kolmandat kohta ning neil on koos 50 punkti. Ettepoole jäävad Manchester City 53 ning Arsenal 52 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles