Video: Neymar pakkus väljakule jooksnud väikesele fännile tõelise elamuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar ja väljakule jooksnud väike fänn.
Neymar ja väljakule jooksnud väike fänn. Foto: Video / youtube

Eile peetud jalgpalli sõprusmängudes olid omavahel Lõuna-Aafrika Vabariigis vastamisi kohalik rahvusmeeskond ning Brasiilia vutikoondis. Brasiilia võitis kohtumise 5:0 ning mängu kangelaseks kerkinud Neymar pakkus rahvale rõõmu ka pärast matši lõpuvilet.

Barcelona ridades viimasel ajal üsna kahvatult esinenud Neymar sai eile kirja kübaratriki, kui sahistas Lõuna-Ameerika koondise väravavõrke 41., 46. ja 90. mänguminutil. Pärast lõpuvile kõlamist jooksis väljakule üks kodumeeskonna värvides pisike fänn, keda turvatöötajad koheselt ära hakkasid vedama. Seda pealt näinud Neymar sekkus otsustavalt olukorda, võttis lapse sülle ja viis Brasiilia mängijate juurde.

Esmalt viskasid brasiillased väikest fänni mitu korda õhku ning seejärel sai ta maailma ühe suurema vutikuulsuse Neymariga kahekesi ka pilti teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles