Suursoo liitus Suurbritannia hokimeeskonnaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Suursoo.
Toivo Suursoo. Foto: Blue Fox.

Eesti jäähokikoondise ründaja Toivo Suursoo allkirjastas kaheaastase lepingu Suurbritannia tugevuselt teise liiga klubiga Swindon Wildcats.

Wildcats nimetab eelmisel hooajal Rootsi esiliiga meeskonna IK Oskarshamni ridadesse kuulunud 34-aastast Suursood Euroopa jäähoki üheks suuremaks talendiks. Loomulikult märgitakse loos ära, et Detroit Red Wings värbas 1994. aastal Suursoo NHLi draft'is.

«Toivo on tippmängija, keda meie fännid armastavad igal õhtul jääl vaadata,» lausus Wildcatsi peatreener Ryan Aldridge. «Meie liigas pole palju mehi, kellel on selja taha jäänud selline karjäär. Toivo on suurepärane uisutaja, hea litritaltsutaja ja tugeva viskega mängija. Ta muudab meeskonnakaaslased paremaks ja teeb ülekaalus mängimise lihtsamaks. Olen rohkem kui rahul, et Toivo mängib meil järgmised kaks hooaega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles