Täna õhtul teeb kodupubliku ees avastardi Gerd Kanter

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: Priit Simson

Täna toimub Raplamaal Kohila staadionil kergejõustiku võistlussarja Kuldliiga kolmas suvine etapp. Alanud hooaja esimese võistluse Eestis teeb olümpiavõitja Gerd Kanter, kes möödunud aastal heitis Kohilas maailma edetabeli liidritulemuseks kettaheites 71.64 meetrit.

Meeste odaviskes tuleb tõsine duell Pekingi ja Ateena olümpiamängude hõbemedalimeeste lätlaste Vadims Vasilevskise (isiklik rekord 90.73) ja Ainars Kovalsi (86.64) vahel, vahendab kuldliiga koduleht.

Kuulitõukes on Taavi Peetre ja Raigo Toompuu vastaseks möödunud nädalal võimsa isikliku rekordiga (21.63) maailma edetabeli viiendaks meheks tõusnud Maris Urtans Lätist.

Kaugushüppes teevad pika vigastusepausi järel avastardi Barcelona EM-le püüdlevad Tõnis Sahk ja Jaanus Uudmäe. Naistest on kohal tugevad venelannad Olga Balajeva (isiklik rekord 6.69) ja Tatjana Voikina (6.75). Harva kavasolevas 300 meetri jooksus tuleb starti Eesti väledaim veerandmailer Maris Mägi. Eesti tipptulemus (38,19) kuulub sel distantsil Egle Uljasele.

Kuldliiga Kohila etapp algab täna õhtul kell 15.30 10 000 meetri Eesti meistrivõistlustega. Meeste seas läheb peafavoriidina starti vanameister Pavel Loskutov. Kuldliiga põhiprogramm algab kell 17. Meeste kettaheite algus on 18.30.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles