Kergejõustikuliidu president: eesmärgid jäid täitmata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter ja Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi Berliini MMIl.
Gerd Kanter ja Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi Berliini MMIl. Foto: Liis Treimann

Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi tõdes, et koondis ei täitnud Barcelona EMil alaliidu poolt seatud eesmärke. Eestlaste parimaks jäid MIkk Pahapilli ning Gerd Kanteri saavutatud neljandad kohad.

«Kahjuks jäid alaliidu poolt seatud eesmärgid seekord täitmata. Ilmestama jäävad kaks neljandat kohta, millest üks küll isikliku rekordiga, kuid tundub, et enamik sportlasi pole ise ka oma tulemusega rahul,» sõnas Teigamägi.

Küsimusele, kas alaliidu poolt sai kõik tehtud, et sportlased oleksid tippvormis, vastas ta: «Enne võistlusi oli hea seis, hindasime koondise keskmise taseme poolest kõrgemaks kui varasemad koondiseid. Vaadates eelnevaid võistlusi – Gerdi võitu Monacos, Ksenija hüppeid Tallinnas, Tiidrek Nurme jooksu Tallinnas ja Andres Raja ning Mikk Pahapilli varasemaid võistlusi, andis lootust, et Barcelonas tehakse korralikud hooaja tipptulemused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles