Poksiajaloo oodatuim tiitlimatš võib järgmisel aastal teoks saada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Poksimaailmas on pikki aastaid oodatud ameeriklased Floyd Mayweather jr ja filipiinlase Manny Pacquiao duelli. Paljude ekspertide hinnangul on tegemist vastasseisuga, millest saaks tasulise telekanali hitt ning mis purustaks selles vallas ka senised rekordid. Mayweather jr ja Pacquiao matši on nimetatud ka poksiajaloo kõige oodatuimaks duelliks. Nüüd avaldas filipiinlane lootust, et järgmisel aastal võibki matšist asja saada.

Maailma kõige rikkaimaks sportlaseks kerkinud Mayweatheril on telekanaliga Showtime sõlmitud lepingu kohaselt pidada veel kaks matši ja seejärel on lubanud 37-aastane ameeriklane oma profikarjäärile joone alla tõmmata, kirjutab ESPN.

Mayweatheri jr isa on juba avaldanud arvamust, et tema poja ja Pacquiao matš kergkeskkaalu arvestuses saab teoks. Nüüd tegi sarnase avalduse ka filipiinlane: «Loodetavasti toimub see matš järgmisel aastal. Praegu keskendun oma järgmisele matšile, kuid loodan, et suur matš tuleb.»

Pacquiao kohtub järgmisena 22. novembril Macaus Chris Algieriga ja seal kaitseb ta oma WBO meistrivööd.

Mayweather on karjääri jooksul pidanud 47 matši ning need kõik võitnud. Seejuures 26 võitu on tulnud nokaudiga. 35-aastane Pacquiao on 63 kohtumisest võitnud 56, kaotanud 5 ja viigistanud 2. Nokaudiga on tulnud 38 võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles