Venno klubi värbas palju reisinud kanadalase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fred Winters (rünnakul)
Fred Winters (rünnakul) Foto: VfB Friedrichshafen

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno koduklubi VfB Friedrichshafen sõlmis aastase lepingu Kanada koondise nurgaründaja Fred Wintersiga.

Meistrite liigas osaleva Saksamaa meisterklubi peatreener Stelian Moculescu tunnistas, et on Wintersit soovinud palgata neli viimast aastat, kuid 27-aastane ja 198 cm pikkune sportlane on eelistanud mõnda muud meeskonda.

Wintersil on selja taga kirev karjäär – ta on leiba teeninud USAs, Prantsusmaal, Austrias, Lõuna-Koreas, Itaalias, Venemaal, Türgis ja Kataris. Eriti huvitavaks kujunes Wintersil mullune hooaeg, kus ta jõudis mängida Ankara Halkbankis, Doha Al-Arabis ja Bassano Volleys.

«Mul oli pakkumisi Itaaliast, Venemaalt ja Poolast, kuid raha pole alati tähtsaim. Tahan kuuluda tugevasse klubisse, areneda ja näidata, et olen maailmaklassi mängija,» selgitas Winters.

Hooajal 2005/2006 tuli Winters koos Raimo Pajusaluga Innsbrucki Hypo Tiroli ridades Austria meistriks ja karikavõitjaks.

VfB Friedrichshafen 2010/2011

Sidemängijad: Lukas Tichacek (Tšehhimaa), Juraj Zat’ko (Slovakkia)

Diagonaalründajad: Oliver Venno, Adrian Gontariu (Rumeenia)

Nurgaründajad: Fred Winters (Kanada), Jeroen Trommel (Holland), Christian Fromm, Milos Vemic (Serbia)

Temporündajad: Joao José (Portugal), Marcus Böhme, Lukaš Bauer

Libero: Nikola Rosic (Serbia)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles