Endrekson võitis Taimsoo ja Jaansoni ees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson
Tõnu Endrekson Foto: Fred Killing

Tõnu Endrekson võitis eile peetud Emajõe sõudesprindi Kaspar Taimsoo ja vanameister Jüri Jaansoni ees. Allar Raja otsustas finaalist kergele terviserikkele viidates loobuda.

Nii Endrekson kui Taimsoo ei suutnud kiirevoolulisel ning keeriselisel Emajõel distantsi eksimusteta läbida, kord sai teise apsaka puhul eelise üks, seejärel jällegi teine, vahendab Sõudeliit.

Lõpu eel tundus, et Taimsoo võib liikuda võidulainele, kuid viimasel hetkel suutis Endrekson ponnistada ning esikoht kuulus talle.

«Tulemus oli ootuspärane, kuid konkurendid olid kõvad. Eksisin paaril korral ja Kaspar kasutas minu vea kohe ära. Siiski suutsin lõpus kastanid tulest ära tuua ning teha endale võistluse võiduga sõudmise tähtpäeva puhul kena kingituse,»  märkis tänavusel hooajal kahvatult esinenud Endrekson.

«Lootsin võita, kuid eksimuste eest pidin kindlalt lõivu maksma. Kohati sattus aer keerisesse ning tõmbed läksid tühja. Siiski on enesetunne tugev ja saavutus teeb vaid head meelt,» kommenteeris Taimsoo tänast võistlust.

 Naiste esikoht läks kindlalt aastaid Eesti õrnema sugupoole sõudmist valitsenud Kaisa Pajusalule. Järgnesid Sille Vaiksaar ning Gerly Noodapera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles