Küünarnukihoobi saanud Klavan: spurtide järel võttis pildi kõikuma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal)
Ragnar Klavan (paremal) Foto: AZ

Täna õhtul tehti algust jalgpalli Euroopa liigaga ning esimeses voorus teenis Ragnar Klavani koduklubi AZ Alkmaar koduväljakul FC Sheriffi üle 2:1 võidu.

Klavan alustas Alkmaari poolel mängu algkoosseisus, kuid poolajal vahetati ta Simon Poulseni vastu välja. Vahetuse põhjuseks oli asjaolu, et kümnenda minuti paiku sai Klavan vastase käest tugeva löögi küünarnukiga vastu pead ning see segas tugevalt mängimist.

«See oligi põhjus, miks vahetust küsisin. Lõi korra pildi eest ära ning pärast pikemaid spurte tehes võttis pildi uuesti kõikuma,» selgitas Klavan. «Tegemist oli vastase poolt küllaltki tahtliku löögiga. Samas oli küljekohtunik olukorrale väga lähedal ja ka väljakukohtunik oli lähedal. Need, kes kordust vaatasid, ütlesid, et pidanuks olema kindel punane kaart, kuid kohtunik ei andnud midagi.»

Siiski loodab kaitsja, et tõsiseid tagajärgi juhtunul pole. «Arvan, et midagi hullu ei ole ja saan varsti jälle mängida,» lisas Klavan.

Sel hooajal on mängud Alkmaarile küllaltki raskelt tulnud ja ka täna tuli lõpuni võidelda. «Lõime kõik kolm väravat ning tegime ise oma elu raskeks,» viitas Klavan asjaolule, et Sheriffi ainus tabamus märgiti nende kaitsja Hector Moreno arvele. «Siiski on positiivne see, et saime soovitud kolm punkti kätte ja see oli see, mida tahtsime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles