RMK Kõrvemaa kevadjooksul on oodata Roman Fosti ja Ibrahim Mukunga Wachira duelli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Fosti
Roman Fosti Foto: SCANPIX

Pühapäeval, 26. aprillil toimub RMK Kõrvemaa Kevadjooks, kuhu oodatakse rekordarvu jooksusõpru. Favoriidina stardib 16 km jooksurajale Roman Fosti, kellele pakub tugevat konkurentsi Keeniast pärit Ibrahim Mukunga Wachira.

Stamina spordiklubi esindav Fosti ootab pühapäevast starti. «Möödunud aastal jooksin RMK Kõrvemaa Kevadjooksul esmakordselt ja sain sealt positiivset energiat kogu hooajaks. Selle aasta eesmärgiks on teha korralik jooks, nautida konkurentsi ja lõpusirgel pakkuda vägevaid emotsioone,» rääkis Fosti.

Naistest asuvad esikohta jahtima mullune võitja Kaisa Kukk Sparta spordiklubist ja Julia Bulina Sillamäe Kalevi kergejõustikuklubist. Kevadisele rahvajooksuhooaja avaüritusele on registreerunud üle 1600 osaleja, kelle seas on nii Eesti paremaid jooksjaid kui ka liikumisrõõmu nautivaid harrastajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles