Visnapuu: kolmandal veerandajal oli mehi lust vaadata

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Indrek Visnapuu ja Janar Talts.
Rocki peatreener Indrek Visnapuu ja Janar Talts. Foto: Sille Annuk

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Indrek Visnapuu sõnul võis Balti liiga karikaturniiri võidukas poolfinaalis leida ka negatiivset, ent positiivsus kaalub selle üle.

«Alguses leidsime rünnakus hoo, pärast suutsime ka kaitses suruda – kolmas veerandaed oli suur lust,» sõnas ta ning tundis rahuldust, et igale positsioonile on mitu korralikku mängumeest. «Praegu pole vaja mõelda, et keda millisel hetkel ja kellega koos väljakule saata. Samas on meie mängude graafik nii tihe, et peabki olema 14 meest, keda saab julgelt platsile saata. Lugesin kokku, et jõuludeks oleme pidanud juba 45 kohtumist.»

Karikasrja kaks mängu peavad andma vastuse, kas Rockis testimisel olev keskmängija Callistus Eziukwu jääb meeskonda või mitte. Kalev/Cramo vastu tegutses ta tulemuslikult ning tõstis Visnapuu silmis oma aktsiaid – 14 punkti, 11 lauapalli ja 6 blokeeringut on väärikas rida.

«Iga mänguga elab ta üha rohkem sisse ning teeb asju, mida soovime. Tal on omad nõrgad küljed, kuid samas ka hulgaliselt positiivseid jooni,» hindas Visnapuu nigeerlast.

Rocki keskmängija Vallo Allingu sõnul oli Kalev/Cramo vastu kerge mängida. «Korvi all polnud nad seekord eriti ohtlikud,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles