Visnapuu: võiduga kaasnev positiivsus tuleb ära kasutada

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Tartu Rocki meeskond
Võidukas Tartu Rocki meeskond Foto: Margus Ansu

Korvpalli Balti liiga karikaturniiri finaalis Leedu tippmeeskonna Vilniuse Lietuvos Rytase alistanud Tartu Rocki peatreener Indrek Visnapuu ei sattunud väärt võidust eufooriasse, nimetades seda kontrollmängu võiduks, kuid rõhutas, et eduga kaasnev positiivsus tuleb tuleviku jaoks ära kasutada.

«Euroliiga meeskondi ei õnnestu iga päev võita – see on hea näitaja, mis tuleb enda kasuks tööle panna,» sõnas Visnapuu ning lisas, et Rytase alistamine andis meestele palju enesekindlust.

Rocki mänguplaan nägi ette, et esimesel veerandajal tuleb skoor hoida võimalikult väiksena ning vastast ei tohi kümne punktiga ette lasta. «Tulime sellega toime ning vastane hakkas rohkem kiirustama ja otsima,» selgitas Visnapuu.

Turniiri MVP auhinna teeninud Rocki keskmängija Callistus Eziukwu jaoks tähendas hea turniir sisuliselt lepingut meeskonnaga. «Pärast selliste auhindade saamist on tema agendil lepingu nimel hea tööd teha,» tõdes Visnapuu. «Meil on praegu eesliinis kolm kindlat meest ning reedel näitas Rain Raadik ka head mängu. Läheme hooajale vastu nende meestega, kes meil praegu on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles