Wesley Sneijder: ma ei saaks ManU-le ära öelda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise ning Milano Interi poolkaitsja Wesley Sneijder tunnistas, et karjääri mingil hetkel oleks ta huvitatud Manchester Unitediga liituma.

Sneijderit seostati suvise MMi ajal pidevalt ManUga, kuid siis teatas mängija, et ta jätkab siiski Interis. Praeguseks on asjaolud aga muutunud, kuna Sneijderi ja Interi lepingukõnelused on liiva jooksnud, kirjutab ESPN Soccernet.

Sneijder on teatavasti välistanud võimaluse liituda uuesti Madridi Realiga ning seega on teda uuesti seostama hakatud Unitediga.

«Kui keegi küsiks minu käest, kas ma kunagi esindan Manchester Unitedit, siis oleks mul võimatu öelda ei,» sõnas Sneijder. «Ma ei usu, et maailmas oleks mängijat, kes võiks avalikult öelda, et nad kunagi ei soovi mängida ManU-s. Kui nad seda ka ütlevad, siis ma kahtlen, kas nad räägivad tõtt.»

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles