Peaproovis katsetati uusi rolle

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise viimane sõpruskohtumine enne valikmänge Rootsiga.
Eesti võrkpallikoondise viimane sõpruskohtumine enne valikmänge Rootsiga. Foto: Tairo Lutter

Otsustavateks Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonimängudeks valmistuv Eesti võrkpallikoondis alistas viimases sõpruskohtumises 3:0 Šveitsi rahvusmeeskonna (mängiti ka lisageim, mille võitis samuti Eesti – M.G.). Geimides said vastased vastavalt 21, 13, 17 ja 22 punkti.

Ettevalmistuse raames peeti viis kohtumist – lisaks Šveitsile kolm mängu Hollandiga. Ühtegi kaotust eestlased ei saanud, ent päris pilvitu taevas koondise jaoks siiski pole. Pärast esmaspäevast sõprusmängu hakkas temporündaja Ardo Kreegi selg valu tegema ja eile ta väljakul ei käinudki. «Käisin kiropraktiku juures, massaažis ja nõelravis, loodetavasti läheb see kiirelt üle. Eks homme (täna – M. G.) ole näha, mis seis on,» ütles Kreek.

Lisaks Kreegile on tervisega hädas kaks diagonaalründajat – Renee Teppani vereproov oli korrast ära ja viitas neeruprobleemidele. Kordusproov andis siiski alust arvata, et midagi tõsist ei ole, ent ka Teppan eile mänguvormi selga ei tõmmanud. Valikmängus saab ta ilmselt meeskonda aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles