Barcelonaga 23 karikat võitnud Messi tunneb endiselt, et on klubile võlgu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Laupäeval seisab ees Euroopa klubijalgpalli tähtsaim mäng ehk Meistrite liiga finaal. Barcelona staar Lionel Messi tunnistas enne hooaja kulminatsiooni, et tahab selle tiitliga tasuda klubile kõige tehtu eest. Barcelona finaalivastaseks on Itaalia meister Juventus.

Messi on Barcelona eest mänginud 481 mängu ning löönud 412 väravat. Ta on klubi aidanud seitsme Hispaania meistritiitli ja kolme Hispaania karikavõiduni. Lisaks on Messi Barcelona särgis võitnud kolm Meistrite liiga karikat. Kahel korral on nad kroonitud klubide maailmameistriks. Kokku on Messi aidanud Barcelona 23 erineva tiitlivõiduni, kuid ometi tunneb ta, et on endiselt klubile võlgu.

«Tahan neile kõige eest tasuda. Barcelonaga liitumine oli väga oluline nii minu karjääri kui ka inimeseks kujunemise koha pealt. Kasvasin selles klubis üles ning tahan nende heaks teha nii palju kui võimalik, kuna klubi on mind palju aidanud,» rääkis Messi.

Messi liitus Barcelonaga 13-aastaselt. Erinevalt poisi eelmisest klubist oli Barcelona nõus kinni maksma 900 dollarit kuus maksnud hormoonravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles