Margus Hunt vigastusest: halb otsus minu poolt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunti segab vigastus.
Margus Hunti segab vigastus. Foto: SCANPIX

Teisipäeval oli kavas ameerika jalgpalliliiga NFLi meeskonna Cincinnati Bengalsi viimane meediale avatud hooajaeelne treeningkogunemine. Jätkuvalt vaatas kaaslaste tegemisi kõrvalt ka Margus Hunt, keda vaevab seljavigastus.

Hunt tegi aprillis jõusaalis seljale viga ja seetõttu pole ta saanud meeskonna treeningutega liituda. «See oli minu poolt lihtsalt halb otsus, kui hakkasin tegema asju, mida ma ei olnud ammu teinud,» rääkis Hunt Cincinnati.com’ile. «Koos teistega trenni tehes tuleb paras adrenaliinitulv ja sa tahad kõigiga võistelda. Aga üks vale liigutus võib asja ära rikkuda. Selline asi ajab vihale.»

Hundi sõnul segas teda samasugune vigastus ka 2012. aasta sügisel. Eestlase sõnul on ta lootusrikas, et trauma õnnestub uuesti kontrolli alla saada. «Üritan võimalikult kiiresti tagasi tulla ja võimalikult kiiresti harjutusi tegema hakata,» märkis Hunt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles