McClarenist võib taas saada Inglismaa koondise peatreener

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve McClaren
Steve McClaren Foto: SCANPIX

2007. aastal Inglismaa jalgpallikoondise peatreeneriametist vallandatud Steve McClarenist võib pärast praeguse peatreeneri Fabio Capello ametiaja lõppu uuesti inglaste juhendaja saada.

Mäletatavasti vallandati McClaren 2007. aasta novembris pärast kodus 2:3 allajäämist Horvaatiale, kuna see tähendas, et Inglismaa ei pääsenud 2008. aasta EM-finaalturniirile. Nüüd aga esines Inglismaa jalgpalliliit võrdlemisi üllatava avaldusega, teatades, et kaaluvad Capello asendajana ka McClarenit, kirjutab The Guardian.

Itaallase Capello ametiaeg lõpeb pärast 2012. aasta EM-finaalturniiri. Inglismaa jalgpalliliit on korduvalt rõhutanud, et soovivad järgmisena peatreenerina näha inglast.

Eelmisel hooajal tüüris McClaren FC Twente Hollandi meistritiitlini, sellest hooajast juhendab ta Saksamaa meistriliigaklubi Wolfsburg.

«Olen kindel, et kui ta sama edukalt jätkab, tuleb tema nimi taas kaalumisele,» tunnistas Inglismaa jalgpalliliidu liige Trever Brooking. «Kui arvata, et ta on selleks ajaks märksa kogenum ja on oma vigadest õppinud, siis miks mitte?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles