Jüri Jaanson istus kaheksapaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson
Jüri Jaanson Foto: Ants Liigus

Vähem kui nädala pärast 45-aastaseks saav sõudja Jüri Jaanson istus kaheksapaati ja sai koos klubikaaslastega sügisregatil teise koha.

Umbes 5600 meetril toimunud meeste kaheksapaatide võistluse võitis Viljandi ja Narva klubide ning Pärnu Sõudekeskus Kalevi koondkoosseis, kuhu kuulusid Martin Neerot, Kaur ja Alo Kuslap, Jaan Laos, Sten-Erik Anderson, Rauno Talisoo, Joosep Laos, Vladimir Latin ja roolija Siim Schvede 16.12,01ga, vahendab Sõudeliit.

Järgnesid Pärnu Sõudeklubi rivistuses Arnold Sanglepp, Elar Jaakson, Artur Maier, Martin Absalon, Jüri Jaanson, Andrei Jämsä, Sten Villmann, Andrus Sabiin ja roolimees Nikita Lunin 16.23,1ga.

Kolmanda koha sai Kalevi duubeloktett - Carel Kivimaa, Tõnis Paara, Geir Suursild, Karl Koppel, Maanus Leesment, Rait Merisaar, Martin Laius, Karl Sutt ning Rait Alliku ajaga 17.12,1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles