Eesti tüdrukud alustasud U17 valikturniiri 0:9 kaotusega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall (Pilt on illustreeriv)
Jalgpall (Pilt on illustreeriv) Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti tüdrukute U-17 jalgpallikoondis kaotas Lätis Salaspilsis alanud Euroopa meistrivõistluste valikturniiri avamängus Poola eakaaslastele 0:9.

Tugevad poolakad tegid jõudude vahekorra selgeks kohe avapoolajal, mis võideti 5:0. Teisel kolmveerandtunnil löödi Teele Toomsalu selja taha veel neli palli.

Koondise peatreeneri Keith Boanasi sõnul ei pidanuks Poola paberi peal 9:0 parem olema, kuid mängu käiku silmas pidades oli see õiglane tulemus.

«Keegi ei oodanud, et me kindlasti võidame, aga 0:9 kaotust on raske seedida,» ütles Boanas. «Poola oli füüsiliselt ja tehniliselt tugevam. Tean, et nad harjutavad enne turniire mitu nädalat koos. Sellest ka parem konditsioon.»

Järgmise kohtumise peab Eesti laupäeval, 16. oktoobril kell 11 samuti tugeva Šveitsiga. Peatreeneri sõnul tehakse järgmiseks mänguks mõned muudatused koosseisus ja kahe mängu vahelisel ajal lihvitakse koostööd. Teises kolmapäevases kohtumises alistas Šveits Läti 6:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles