Treener Visnapuu: meil oli palju poolkõvasid lahendusi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts
Janar Talts Foto: Margus Ansu


«Meie jaoks on suur küsimus, kuidas meeskond suudab alates 25. minutist tegutseda agressiivselt, esimestel minutitel aga mitte,» sõnas Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Indrek Visnapuu eile õhtul pärast Balti liigas Nevežiselt saadud kaotust 68:73.
 


Allajäämine oli seda valusam, et Leedu keskmikule kaotati oma koduväljakul. Rockil on nüüd Balti liiga tabelis üks võit ja kaks kaotust.Rock püsis eile kogu kohtumise tagaajaja rollis. Vahepeal kärises vahe juba 16-punktiliseks, ent lõpu eel jõuti kahe punkti kaugusele.

Otsustavatel hetkedel tegutsesid aga Leedu klubi pallurid kindlamalt. «Kahe meeskonna vahe oligi selles, et meil oli palju poolkõvasid lahendusi, nemad läksid aga igasse olukorda sooviga visata korv ja saavutada edu. Tänu sellele tabasid nad palju rünnakuaja viimase sekundi viskeid.»

Rocki fännid mäletavad, kuidas napp kolm nädalat tagasi näitas Rock Balti liiga karikaturniiril agressiivset ja kaasaegset korvpalli. Alistatute hulgas oli ka Leedu hiid Lietuvos Rytas. Eilseks oli sellest alles vaid mälestus – Rocki mäng oli tuim ja kohmetu.

«Karikaturniiri mängudega pole mõtet võrdlust otsida – kui vaadata kõiki hooaja alguse kohtumisi, olid just need mängud pigem erandiks,» märkis Visnapuu ja tunnistas, et pole leidnud vahendit, mille abil hoolealuseid ärksamaks muuta.

Visnapuu ei uskunud teooriasse, et Rocki mängijad läksid eile platsile kerge võidu lootusega. Saadi ju kontrollmängus Nevežise käest samuti sugeda. Kahvatu algus on pigem saamas üldiseks probleemiks.

Juba täna kohtub Rock kodus Šiauliaiga. Kerget jalutuskäiku pole sealtki oodata. «Neil on seljataga suur kaotus ja nüüd nägid nad ära, kuidas Nevežis meid võitis,» tõdes Visnapuu.

Korvpall

Balti liiga

Tartu Rock – Nevežis 68:73
Rock: Veideman 14, Eziukwu 14, 11 lp, Tsintsadze 12, Talts 9, Allingu 8, Eichfuss 6, Leppik 5. Nevežis: Beliavicius 16, Simonavicius 14, Cresnar 13, Alijevas 10, Brazdauzkis 8, Dimsa 7, Lukosevicius 5.

Rudupis – Dolphins 99:68

Eesti meistriliiga
Võru – Valga CKE Inkasso 65:79 (Kimask 19, Velleramm 13 – Brown 27, Winston 18) 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles