Zenjovi koduklubi jõudis Euroopa liiga play-offi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondislane Sergei Zenjov ja FK Gabala alistasid kahe mängu kokkuvõttes Limassoli Apolloni 2:1 ja edenesid Euroopa liiga play-offi.

Eelmistes ringides vastavalt Tbilisi Dünamo ja seejärel Zenjovi väravatest Cukaricki alistanud Gabala võttis Küprose klubi Apolloni vastu eelmisel nädalal võõrsil väärt 1:1 viigi ja alustas koduplatsil seisuga, mis oleks nad edasi aidanud, vahendas Soccernet.ee.

Üsnagi võrdses mängus ei lepitud siiski väravateta viiki, vaid Gabala ja 90 minutit mänginud Zenjov teenisid edasipääsu ära ilma reegliteraamatut uurimata - kui avamängus realiseeris Javid Huseynov üleminutitel skandaalse penalti, siis sel korral oli ta 11 meetri pealt täpne 80. minutil. Võidu toonud penalti teenis just Zenjov, kelle löök tabas vastasmängija kätt.

1:0 eduseisus jäi Gabala üleminutitel veel vähemusse, kui Urfan Abbasov duši alla saadeti, kuid järelejäänud minutitega ei õnnestunud Apollonil enam Aserbaidžaani klubi edasipääsu nurjata ja nii jõudis Zenjovi koduklubi play-offi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles