Ardo Kreek poolfinaali eel: kõigepealt tuleb Makedooniast jagu saada, siis vaatame edasi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: Sander Ilvest

Eesti võrkpallikoondise temporündaja Ardo Kreek ütles tänase Euroopa liiga poolfinaali eel, et kindlasti on makedoonlased võrreldes alagrupikohtumistega paremas vormis.

«Meeskonna seis on hea, kõik on tahtmist täis ja energilised, ei tundunud pärast seda üsnagi pikka reisi väsinud,» sõnas Kreek.

«Makedoonlased on kindlasti kõvasti enesekindlust saanud ja mängupraktikat ka. Nagu kuulda oli, siis enne meie mänge nad polnud kontrollmänge mänginud ja nüüd on ka neil kümme mängu selja taga ja kindlasti on koostöö paranenud ning kõik palju enesekindlamaks muutunud. Kindlasti tuleb kõvasti raskem mäng kui mei Pärnus oli,» lisas tempomees. Eesti võitis teatavasti alagrupis Makedooniat 3:0 ja 3:1.

«Loodan, et ka meie mäng on stabiilsemaks läinud, teeme vähem omavigu. Kuigi viimane mäng Iisraeli vastu oli üle jala natuke, sest edasipääs juba kuklas kummitas ja võib-olla hoidsime natuke tagasi ennast.»

Kreek tunnitas, et veidi on mõtted ka finaali juures. «Eks midagi on igaüks oma peas ikka mõelnud, et tahaks finaalis mängida, aga kõigepealt tuleb Makedooniast jagu saada ja siis vaatame edasi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles