FC Flora kapten Enar Jääger siirdus Valerengasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger.
Enar Jääger. Foto: Peeter Langovits/Postimees/Scanpix

FC Flora kapten Enar Jääger sõlmis täna lepingu Norra kõrgliiga klubiga Oslo Valerenga. 30-aastane Jääger tegi sel hooajal Premium liigas kaasa 16 kohtumises, mille jooksul Florale löödi kokku 10 väravat.

«Leppisin Enariga hooaja alguses kokku, et kui talle peaks tulema välisklubist pakkumine, on ta vaba lahkuma. Valerenga huvi oli väärt vastamist. Soovin Enarile Flora nimel kõike head edasiseks ja jään me taaskohtumist ootama,» sõnas FC Flora tegevjuht Jaak Prints.

«Kui aus olla, siis eks ta ikka raske otsus oli, aga mul oli veel soov välismaal mängida. Valerenga variant tuli viimasel hetkel ja suhteliselt üllatusena. Tuleb tunnistada, et Eestist ja Florast sedasi poole hooaja pealt ära minna on tõesti väga raske,» kommenteeris klubivahetust Enar Jääger.

«Ma jään oldud ajaga väga rahule. Sai kindlasti palju uut õppida ja ennast arendada, sest mängisin Floras keskkaitses. Sooviksin nii klubi kui fänne omaltpoolt tänada, et mind aitasite ja omaks võtsite. Soovin meeskonnale ja klubile järelejäänud hooajaks edu ning fännid – toetage ikka omasid, nagu olete teinud siiamaani! Jätke mu kapis olnud pilt kindlasti alles, sest kunagi ei tea!»

Eesti koondist 113 korral esindanud Jääger on oma karjääri jooksul varemgi Norras mänginud, kuuludes aastatel 2007-2012 Aalesundi meeskonda. Veel on kogenud kaitsja teenistuslehel Venemaa klubi Moskva Torpedo, Itaalia klubi Ascoli ja Belgia klubi Lierse SK.

Oslo Valerenga on Norra meistrisarjas (Tippeligaen) 20 vooru järel 36 punktiga neljandal kohal, olles vaid punktiga maas Karol Metsa koduklubist Stavangeri Vikingist. Valerenga saavutuste hulka kuulub viis Norra meistritiitlit, viimati võideti esikoht 2005. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles