Serbia jalgpalli suurimate vihavaenlaste kohtumist turvab 10 000 märulipolitseinikku

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Partizani ja Red Stari vahelised matšid kulgevad alati tuliselt. 2009. aastal Partizani koduväljakul toimunud kohtumisel lõõmasid leegid isegi tribüünidel.
Partizani ja Red Stari vahelised matšid kulgevad alati tuliselt. 2009. aastal Partizani koduväljakul toimunud kohtumisel lõõmasid leegid isegi tribüünidel. Foto: Reuters / Scanpix

Serbia jalgpallimeistrivõistlustel lähevad täna vastamisi Belgradi suurklubid Partizan ning Crvena Zvezda. Teatavasti on tegemist suurima vastasseisuga Serbia jalgpallis ning viimatiste sündmuste taustal kardekase kindlasti hullemat.

Mäletatavasti mässasid Serbia fännid Serbia ja Itaalia vahelise EM-valikmängu ajal ning mäng jäigi toona pooleli, kirjutab Reuters.

Nüüd üritavad kohalikud võimud teha kõik võimaliku, et Partizani ning Crvena Zvezda vaheline kohtumine mööduks ilma suuremate viperusteta. Seetõttu turvab ka tänast kohtumist koguni 10 000 märulipolitseinikku.

Serbia liigas hoiab Crvena Zvezda 22 punktiga praegu esikohta, Partizan on kogunud kolm silma vähem.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles