Kanter: operatsioon oli Rio olümpia jaoks väga tähtis

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter (esiplaanil) koos treeneri ja füsioterapeudi Indrek Tustitiga.
Gerd Kanter (esiplaanil) koos treeneri ja füsioterapeudi Indrek Tustitiga. Foto: Tairo Lutter

KERGEJÕUSTIK. Kettaheite olümpiavõitjale Gerd Kanterile tehti kolmapäeval Münchenis nn sportlase songa operatsioon ja eile jõudis ta juba kodumaale. Kogu hooaja vasaku reie lähendajalihase pingeid kannatanud Kanteri sõnul on lõikusest taastumine läinud senimaani hästi ja ilma suuremate valudeta.

«Seni on kõik üllatavalt valuvaba olnud. Palatis oli kõrvalvoodis mees, kes kurtis vahepeal valu üle, aga mina loobusin isegi õhtusest valuvaigistikorrast. Lõikehaav on veel tundlik, aga muidu on kõik korras,» ütles Kanter Tallinna lennujaamas. Kuigi kitsa jalaruumiga lennukid pole kunagi sportlaste sõbrad olnud, oli Kanteri samm pärast lennukilt mahatulekut siiski üpris reibas.

Kanterile oli tegu alles elu esimese operatsiooniga, aga ta oli Müncheni kliinikus arstide hoole all, kes tunnevad sportlase songa hästi – selle probleemi kõrvaldamisele ollaksegi spetsialiseerunud. Samas kliinikus lõigati kaks aastat tagasi ka Eesti korvpallikoondise kaptenit Kristjan Kangurit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles