Serviti astus kindla sammu karikavõistluste järgmise ringi suunas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipallikarikavõistluste teises ringis sai Põlva Serviti meistriliiga klubide duellis avakohtumises kodus 30:21 (16:10) jagu HC Viimsi/Tööriistamarketist.

Võitjate resultatiivseimad olid Andreas Rikken 7, Henri Sillaste 6 ja Ardo Puna 5 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Siim Pinnonen 8 ning Harri Oberg, Sten-Erik Lepp ja Rail Ageni 3 väravaga.

Serviti peatreener Kalmer Musting päris rahule oma hoolealustega võidust hoolimata ei jäänud. «Vastasel oli põhimehi puudu ja nad väsisid mõlema poolaja lõpus. Viimsi võitles südilt, meil aga võtsid osad mehed mängu kergelt. Meil toimis agressiivne kaitse, kuid rünnakuga ei saa päris rahule jääda. Saime üheksaväravalise algedu, aga peame korduskohtumiseks maksimaalselt valmis olema,» rääkis Musting.

Viimsi juhendaja Ain Pinnonen tunnistas, et seis on raske, aga püssi põõsasse veel visatud pole. «Väsisime viis-kuus minutit enne kohtumise lõppu. Me käisime Põlvas hõreda koosseisuga, aga need, kes kaasas olid, tegutsesid hästi. Suurt edasipääsulootust meil enam pole, kuid lähme kordusmängus võitlema,» ütles Pinnonen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles