Taaramäe rassib juba korralikult trenni teha: olen motiveeritud nagu juunior

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Liis Treimann

Järgmiseks hooajaks Katjuša jalgrattameeskonnaga lepingu sõlminud Rein Taaramäe rassib juba korralikult trenni teha, kuna jaanuari keskpaigas asub ta Austraalias starti Tour Down Underil ja seal on vaja juba tulemust näidata.

«Puhkus on nüüdseks möödanik, annan juba korralikult trenni,» kirjutab Taaramäe enda ametlikul Facebooki leheküljel, et Austraalias on vaja tal end juba heast küljest näidata.

«Vähemalt meeskond soovib nõnda. Igatahes treeneriga on treeningplaan juba paigas ja 3. novembril olen juba Lõuna-Prantsusmaal laagris. Ise olen ärevust täis ja motiveeritud nagu juunior. Vaatame mis välja kukub,» lisas ta.

Lisaks meenutas rattur hea sõnaga ka lõppenud puhkust. «Puhkus oli tore aga siiski ilma spordita ei olnud peaaegu päevagi. Jooksin, ujusin, rulluisutasin, matkasin, käisin jõusaalis ja olid kaks cyclocrossi võistlust Tartus ja Tallinnas ning ka Ristna öösõit ja Emmaste maraton Hiiumaal. Hea meel on, et uuel aastal on cyclocrossi sari suurem ja entusiastlikum. Mina proovin igatahes joonel olla ja soovitan kõigile,» teatas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles