Võidumängu parimaks valitud Klavan jätkab vägevat seeriat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas võitis Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg eile võõral väljakul 1:0 Hamburgi. Ajaleht Augsburger Allgemeine hindas tavapäraselt kõiki väljakul käinud mehi ja parimaks valiti seekord just Klavan.

Ajaleht toob välja, et Klavan ohjeldas koos oma keskkaitsepartneri Jeong-Ho Hongiga suurepäraselt Hamburgi ründajaid Aaron Hunti ja Pierre-Michel Lasoggat. 71. ja 72. minutil ei jäänudki kodumeeskonnal muud üle, kui Hunt ja Lasogga välja vahetada, kuna mehed ei saanud Augsburgi kaitseliiniga lihtsalt hakkama.

«Eestlane oli selle pärastlõuna parim Augsburgi mängija,» võttis Augsburger Allgemeine Klavani esituse kokku. Hindeks pandi eestlasele 2 (sakslastele on tavaks, et kõige parem hinne on 1). Samaväärse hinde said ka Marwin Hitz ja Philipp Max.

Hooaja esimese poole lõpetas Augsburg 19 punkti ja 12. kohaga (Darmstadt võib täna neist veel mööduda). Klavan tegi algusest lõpuni kaasa kõigis mängudes, mis tähendab, et keskkaitsja on Bundesligas minutitki puudumata rüganud juba poolteist hooaega. Aastal 2015 viibis sarnaselt Klavaniga kõik minutid platsil vaid üks väljakumängija, kelleks oli Hannoveri kaitsja Marcelo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles