Vastast peaga löönud Eto'ole määrati võistluskeeld ja rahatrahv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Sky Calcio mänguülekandest - Samuel Eto'o (paremal) jookseb Bostjan Cesari poole ning lööb teda kohe peaga rindu.
Kaader Sky Calcio mänguülekandest - Samuel Eto'o (paremal) jookseb Bostjan Cesari poole ning lööb teda kohe peaga rindu. Foto: SCANPIX

Viimases liigamängus Chievo vastu legendaarset Zinedine Zidane’i pealööki 2006. aasta maailmameistrivõistluste finaalis korranud Milano Interi jalgpalluril Samuel Eto’ole määrati selle teo eest kolmemänguline võistluskeeld ja kopsakas rahatrahv.

Meenutuseks – 38. minutil tegi Botjan Cesar Eto'ole vea, järgnenud olukorras jooksis Eto’o Cesari juurde ja lõi talle peaga rindkeresse. Kuigi Cesar kukkus löögist pikali, kohtunik situatsiooni ei näinud ning Eto’o ei saanud isegi kollast kaarti. Inter kaotas kohtumise 1:2.

Nüüdseks on aga liigajuhid pühapäevase vahejuhtumi videolindilt üle vaadanud ja karistuse määranud – Eto’o peab järgmist kolme Seria A mängu pingilt vaatama, lisaks tuleb tal maksta 30 000 euro ehk ligi 470 000 krooni trahvi, vahendab Reuters.

Karistus otsustati määrata seetõttu, et liigajuhtide arvates oli Eto’o pealöök ettekavatsetud ja see oli väga vägivaldne käitumine.

Pärast 13 mängu asub Inter liigatabelis alles 6. kohal, jäädes liidrikohal olevast AC Milanist maha üheksa punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles