NBA ülejärgmine tähtede mäng peetakse taas Los Angeleses

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Western Conference's Kobe Bryant, of the Los Angeles Lakers, (24) and Eastern Conference's LeBron James, of the Cleveland Cavaliers (23) compete for the tip off to start NBA All-Star Game basketball action in Toronto on Sunday, February 14, 2016. THE CANADIAN PRESS/Chris Young
Western Conference's Kobe Bryant, of the Los Angeles Lakers, (24) and Eastern Conference's LeBron James, of the Cleveland Cavaliers (23) compete for the tip off to start NBA All-Star Game basketball action in Toronto on Sunday, February 14, 2016. THE CANADIAN PRESS/Chris Young Foto: Chris Young/The Canadian Press/PA Images

Korvpalliliiga NBA juhtkond andis teada, et 2018. aasta tähtede mängu nädalavahetus peetakse Los Angeleses. Ürituse toimumispaigaks on Staples Center, mis võõrustab tavapäraselt nii Los Angeles Lakersi kui ka Los Angeles Clippersi kodumänge.

Los Angeleses peetakse tähtede mäng kuuendat ja Staples Centeris kolmandat korda. 2017. aasta tähtede mäng peetakse Charlotte'is, tänavu toimus üritus Toronto Raptorsi kodusaalis. Kokku on NBA tähtede mängu peetud juba 65 korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles