Schumacheri endine abiline jagas Vettelile rohkelt kiitust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Ferrari F1 meeskonnas töötav vaneminsener Jock Clear kiitis tiimi sõitjat Sebastian Vettelit ja ütles, et sakslane toob terves meeskonnas välja parima.

Clear liitus Ferrariga sel hooajal ning üheks Itaalia autotootja meeskonnaga ühinemise põhjuseks oli seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher, kes Cleari sõnul temaga 2011.-2012. aastal Mercedeses koos töötades Vettelist vaid head rääkis.

«Teadsin teda (Vettelit- toim.) veidike juba enne. Kui töötasin Michaeliga mõned aastad tagasi koos, siis ta oli Michaeli hea sõber ja mäletan, et Michael hindas teda väga kõrgelt. Seega olin sellest võimalusest ja ka Kimi (Räikköneniga- toim.) koos töötamisest elevil ning saan öelda, et Sebastian on olnud kõik, mida ma temast lootsin,» rääkis Clear ESPNi vahendusel.

«Ta on neljakordne maailmameister ja see paistab välja iga kord, kui näed teda garaažis või autos või tehases või simulaatoris. Ta teab, kuidas inimestes parimat välja tuua. Ta teab, kuidas meeskonda edasi vedada ja kuidas suhelda; need vormel-1 sõitja omadused on tänapäeva F1 meeskondade edasiarenemisel väga olulised,» lisas Clear Vetteli kiituseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles