Varrak: uskuge või mitte, saime ülesandega hakkama

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli VTB Ühisliigas kohtus Kalev/Cramo täna Saku Suurhallis Saraatovi Avtodoriga ja kaotas 75:86. Kolmandal veerandajal jäädi korraks 19 punktiga kaotusseisu, ent kolm minutit enne lõppu näitas tabloo vaid 73:77 Kalevi poolt vaadatuna. Siis tegi omakorda lõpuspurdi aga Saraatov ja üllatust ei sündinud. Peatreener Alar Varrak selgitas mängujärgsel pressikonverentsil kaotuse tagamaid.

«Mängud ei kuku meile nagu eelmisel hooajal. Saime nad kätte ja oli juba punkt-punkti mäng, kuid ei kukkunud meile,» ütles Varrak. «Täna oli ülesanne mängu tempo kontrolli all hoida ja uskuge või mitte, me saime sellega hakkama. Mängisime vabaks, viskasime mööda, pluss paar lolli pallikaotust – sealt tuli juba nagu ragulkast, nad tõesti jooksevad superhästi. Ja see oligi vahe, nad said kiirrünnakutest rohkem punkte,» tõi Varrak välja kaotuse põhjusi.

Lähipäevad tulevad Kalevil aga rasked. «Nüüd tuleb mänge nii tihedalt, et pole vaja enam ülikonda seljast võtta,» viitas Kalevi peatreener mängugraafikule, kus on vaheldumisi veerandfinaalmatšid Valgaga ja hooaja kaks viimast Ühisliiga kohtumist. Kuigi Kalevil on koduväljakueelis, siis peetakse homne esimene veerandfinaal hoopis Valgas, sest Saku suurhallis võetakse põrand koertenäituse tõttu üles. «Palusime Valgalt vahetust ja õnneks nad olid nõus,» selgitas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles