Skandaali keskele sattunud MMA-täht jäi ilma 10 miljonist dollarist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: SCANPIX

Kohtunik John McCarthy avalikustas, et MMA-täht Conor McGregor, kes veab vägikaigast UFC-ga, kaotas järgmisest matšist loobumisega vähemalt 10 miljonit dollarit.

Iirlane läks UFC-ga tülli, kuna puudus mitmelt pressikonverentsilt ja eemaldati seepeale UFC 200 ürituse võistlejatekaardilt. McGregor ise kuulutas seepeale, et kavatseb ikkagi võistelda, kuid UFC lükkas selle võimaluse ümber. Nüüd selgus, et iirlasel jääb tüli tõttu saamata kopsakas rahapakk.

«Rääkisin Lorenzo Fertittaga (UFC tegevjuht - toim) UFC 197 üritusel ja ta ütles: «Ma poleks osanud iial arvata, et mul tekib probleeme mehega, kellele on garanteeritud 10 miljonit dollarit.» Kui keegi arvab, et 10 miljonit dollarit on ühe matši eest väike raha, on ta peast segi. See on elumuutev summa,» sõnas McCarthy Sean Wheelocki MMA-teemalises podcast’is «Let’s Get It On MMA», vahendab MMAMania.com.

McCarthy võrdles iirlase katset UFC-le vastu hakata ebaõnnestunud blufiga pokkerimängus. «Selle pokkerikäe McGregor igatahes kaotas. Kümme miljonit ei ole järgmisel korral enam kümme miljonit, sest see pole enam UFC 200,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles