Tšehhi kindlustas jäähoki MMil endale alagrupis esikoha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšehhide (vasakul) ja šveitslaste duell.
Tšehhide (vasakul) ja šveitslaste duell. Foto: SCANPIX

Venemaal peetaval jäähoki MMil mängitakse täna alagruppide viimased kohtumised. Hommikuse matšiga tagas endale A-alagrupis esikoha Tšehhi, kes alistas 5:4 Šveitsi.

Tšehhi kogus A-alagrupis seitsme kohtumisega 18 punkti. 18 punkti on võimalik kokku saada ka õhtul Rootsiga mängival Venemaal, kuid venelased jäid omavahelises matšis tšehhidele alla.

Venemaa ja Rootsi selgitavadki meeskonna, kes läheb alagrupist edasi teisena ja kolmandana. Neljandana on edasipääsu taganud endale Taani.

Üks kohtumine on täna peetud ka B-alagrupis ja seal teenis Slovakkia lisaajal 3:2 võidu USA üle. Slovakkidele tõi võidu Marko Dano poolt lisaaja 59 sekundil visatud värav.

USA sai seitsme kohtumisega kokku 10 punkti ja B-alagrupis annab see neile lõpuks neljanda koha. Veerandfinaalis kohtub USA nüüd A-alagrupi võitja Tšehhiga.

B-alagrupis on kolmanda koha kindlustanud endale Saksamaa, kelle vastaseks tuleb Rootsi või Venemaa.

Õhtuses mängus selgitavad A-alagrupi võitja Kanada ja Soome. Mõlemad on seni võitnud kõik kuus matši. Selle duelli võitjat ootab veerandfinaalis Taani. Kaotaja kohtub aga Venemaa või Rootsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles