Alar Varrak suurest võidust: meie pole süüdi, et 30 punktiga ära panime

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond võitis täna üliveenvalt Tartu Ülikool/Rocki ning tuli finaalseeria 4:1 võitmise järel Eesti meistriks. Võitjate peatreener Alar Varrak ütles mängu järel, et tema hoolealused olid võitu igati väärt.

Tänane finaalseeria viies mäng kulges täielikult Kalevi taktikepi all: poolajaks olid Tallinna klubi mehed ees 44:23, kogu mängu lõppseis vormistati skooriga 81:54. Varrak nentis, et kuigi edu mängiti sisse juba varakult, oli finaalihõngu siiski õhus. «Finaal on finaal, meie pole süüdi, et me 30 punktiga ära panime,» nentis Varrak Eesti meistriks kroonimise järel.

Kalevi loots lisas, et kuna hooaja jooksul kaotati koduses liigas vaid üks mäng - finaalseeria kolmas kohtumine Rockile -, on tema mehed igati võitu väärt. «Kaotasime hooaja peale ühe mängu ja seega usun, et oleme seda tiitlit väärt, vaevalt kellelgi vastuväiteid on. See üks kaotatud mäng täna küll ei kripelda, võib-olla hakkab kunagi hiljem. Aga iga tiitel on magus. Eks homme saab pikemalt mõelda, kas see on magusam kui varasemad, täna naudime lihtsalt võitu,» teatas Varrak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles