Peep Pahv: kõige tähtsam on omade tugevus

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv.
Postimehe sporditoimetuse juht Peep Pahv. Foto: Andres Haabu

Alles see oli, kui istusime kolleegidega Sotši taliolümpial ja kirusime oma rasket saatust – no mis paeluvaid artikleid sa kirjutad, kui oma sportlased lõpetavad valdavalt viiendas või kuuendas kümnes ning pärast äpardunud võistlust ajakirjanike ette astudes räägitakse segast juttu ja tuuakse altminekule kummalisi põhjendusi. 

Rio olümpial peaks kõik teisiti olema. Mõni päev tagasi sai kirjutatud, et Eestil on seekord olümpiamängudel kümmekond medalilootust. Praeguseks on kolm võistluspäeva seljataga, mõni medalivõimalus käestki lastud, kuid Sotšis algusest peale hinges pakitsenud lootusetut tunnet pole tekkinud. Vastupidi, supertulemust küll pole, kuid avavaatus on läbitud väärikalt.

Tanel Kangerti üheksas, Irina Embrichi kümnes ja Erika Kirpu 12. koht ei luba ütelda, et tegemist oleks totaalse põrumisega. See, kas vehklejad oleks pidanud igal juhul võtma medali ka individuaalvõistluses või on nende peamine võimalus ikkagi naiskonnana, on juba maitse ja vaadete küsimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles