Ferrarist lahkumine oleks Massa karjäärile peaaegu joone alla tõmmanud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: David Davies/PA Wire/Press Association Images

Williamsi vormel-1 meeskonna piloot Felipe Massa meenutas, et 2013. aastal Ferrarist lahkumine mõjutas teda päris valusalt ning brasiillane oleks äärepealt karjääri lõpetanud.

Massa otsustas siiski siirduda Williamsisse ja pikendada vormel-1 sarjas sõitmist veel kolme aasta võrra. Nüüd on lahkumisotsus siiski kindel ning uuel hooajal teda vormelirajal enam ei näe.

«Peab olema tugev inimene, et teha raskeid otsuseid. Mõtlesin kolm aastat tagasi, et oleks äkki aeg asjad kokku pakkida. Jätkamisotsus oli ikkagi õige - olen rahul ja õnnelik selle üle, mida teen. Nüüd tunnen lõplikult, et aeg on küps,» ütles Massa, kelle vahetas Ferrari roolis välja Kimi Räikkönen.

35-aastane Massa alustas vormel-1 sarjas sõitmist 2002. aastal Sauberi roolis ja 2006. aastal siirdus ta Ferrari rooli. Itaalia tiimis võitis ta 11 etappi ja jäi 2008. aasta tiitliheitluses Lewis Hamitonile alla vaid ühe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles