ManCity peatreener: me ei ole praegu tiitlite võitmiseks piisavalt head

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola oma hoolealuseid juhendamas.
Pep Guardiola oma hoolealuseid juhendamas. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna peatreener Pep Guardiola rääkis oma tiimi hetkeseisust ja leidis, et tema hoolealused pole veel piisavalt head, et neid saaks pidada suuremate tiitlite võitmiseks soosikuteks.

Koduses Inglismaa kõrgliigas alistas City nädalavahetusel suures linnalahingus küll Manchester Unitedi, aga Guardiola ei ole oma tiimi senisest täisedust kõrvust tõstetud ja ütles homme algava Meistrite liiga eel, et meeskond peab endiselt paremuse poole püüdlema.

«Tegime derbimängus häid asju ja halbu asju, aga kokkuvõttes on need vaid kolm punkti ühes mängus. Loomulikult oleme õnnelikud, aga peame veel paremaks muutuma,» rääkis Guardiola pressikonverentsil. «Meil on vaja paljusid asju täiendada. Oleme Inglismaa liigas esimesel kohal, aga meie praegune mängupilt pole piisavalt hea, et Inglismaa meistriks tulla. Need mängud, mis oleme praegu mänginud, ei ole olnud piisavalt head, et võita Meistrite liigat,» lisas City loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles