Eaton: homme sünnib maailmarekord

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Eaton
Ashton Eaton Foto: Peeter Langovits

Seitsmevõistleja Ashton Eaton avaldas pärast avapäeva, et suure tõenäosusega sünnib homme Lasnamäe spordihallis maailmarekord. Avapäeva järel edestab ta enda nimele kuuluvat maailmarekordit 17 punktiga.

«Täna oli sprint hea, kaugushüpe aga pettumus. Tundsin, et mul oli sees vähemalt 8.20. Kahjuks ei suutnud ma ennast sel alal aga realiseerida,» sõnas Eaton, kes hüppas kaugust 7.77.

Kõrgushüppe 2.01 kohta ütles Eaton, et sääremarja krampide tõttu ei saanud ta korralikult võistlemist jätkata. «Kahjuks ei suutnud ma seda kontrollida,» nentis Eaton, kes enda sõnul ei jäänud oma avapäevaga sugugi mitte rahule.

Küsimusele, kas homme sünnib maailmarekord, vastas Eaton: «Ma usun küll. Kahjuks ei sünni nii kõva maailmarekord kui ma lootsin, aga olen kindel, et suudan rekordit siiski uuendada. Olen treeningul teivashüppes päris häid tulemusi näidanud ning 1000 meetrit suudan samuti hästi joosta.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles