Klopp pahandas Klavani kohta esitatud küsimuse peale ja kaitses eestlast

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpool kohtub homme Inglismaa kõrgliigas Hull Cityga ning mängu eel pidi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp taas Inglismaa meediale aru andma. Pressikonverentsil kerkis üles ka Klavani nimi.

Klavan kuulus Premier League’i kahes esimeses voorus Liverpooli algkoosseisu, kuid seejärel segas eestlast vigastus. Taas kerkis ta algkoosseisu teisipäevaks, kui eestlane tuli platsile liigakarika matšis Derby County vastu, vahendab Inside Football.

Nii uuriti Kloppi käest Klavani vähenenud mänguaja kohta, kuid Klopp viitas seepeale küsija asjatundmatusele. «Ta oli vigastatud,» vastas sakslane, kes ei olnud küsimusest just vaimustuses.

Seejärel uuriti peatreeneri käest, mida Klavan peaks enda mängu juures parandama, et taas Premier League’i kohtumiseks algkoosseisu murda.

«Ma ei räägi pressikonverentsil mängijatest ja ei ütle, mida keegi peaks parandama,» sõnas ta seepeale. «See on kõik. Ma olin rahul sellega, kuidas ta mängis Derby vastu. Enne seda oli ta vigastatud.»

«Ta oli hooajaeelsetes mängudes väga hea. Kõik oli väga hea. Seejärel oli ta vigastatud, selles oligi probleem,» lisas ta veel.

Liverpooli ja Hull City kohtumine algab homme esimese koduväljakul Eesti aja järgi kell 17.00. Inglismaa meedia ennustuste kohaselt peaksid homme keskkaitsjatest algkoosseisus alustama Dejan Lovren ja Joel Matip. 

Ragnar Klavan (keskel) tähistamas oma esimest väravat Liverpooli särgis. / Scanpix
Ragnar Klavan (keskel) tähistamas oma esimest väravat Liverpooli särgis. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles