Raadik ja Miilen hiilgasid Soomes, Peit tegi Rootsis hea esituse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Põhjanaabrite võrkpalliliigas startisid suurepäraselt nii Andrus Raadik kui Kristiine Miilen, kes olid mõlemad oma klubide resultatiivseimad.

Andrus Raadik debüteeris väga hästi Soome kõrgliigaklubis Pielavesi Sampo, aidates meeskonna 3:1 võidule Leka Volley üle. Raadik tõi parimana 23 punkti (+21). Rünnaku resultatiivsus oli tal kõrge – 69%. Samas klubis palliva sidemängija Martti Keele arvele kanti üks punkt, vahendas volley.ee.

Soomes elav eestlane Karl Külaots oli 14 punktiga Joensuu Liiga-Riento suurim puntitooja, kuid meeskond ei võitnud Vantaa Ducksi vastu geimigi. Rovaniemi WoVo naiskond kaotas Kuusamole 2:3. Võitjaklubi kodulehel on kirjas: «Vastuvõtt toimis, Kristiine Miilen mängis hästi kogu mängu jooksul.» Viljandlanna oli 21 (+12) punktiga resultatiivseim.

Naiste Rootsi meistriliigas mängis väga hästi Nette Peit, kes aitas Lindesbergi naiskonna 3:0 võidule Gislavedi üle. Eestlanna tõi võitjate parimana 19 punkti, jäädes 11-ga plussi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles