Korvpalli sees Tartu maratonile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reigo Kimmel korvpallikostüümis.
Reigo Kimmel korvpallikostüümis. Foto: Erakogu

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste korraldaja Reigo Kimmel on otsustanud 40. Tartu maratoni läbida korvpallikostüümis.

Üle meetrise läbimõõduga poroloonist korvpallimaskott ei ole kindlasti kõige ergonoomilisem suusavorm, kuid peaks sõitjat pehmendama kukkumistel ning kaitsema ka külma eest.

Kimmel, kes on maratoni varasemalt läbinud Barack Obama, Vene miilitsa ning mitmetes muudes kostüümides sai selle aasta stiilivalikul idee mulluselt SEB Tallinna jooksumaratonilt, kui läbis 42 kilomeetrit maratonirada korvpalliga põrgatades.
«Suusatamisel on põrgatamine välistatud, seega tekkis mõte algavaks tänavakorvpallihooajaks maskott teha ning Tartu Maraton on selle esimesks proovikiviks», täpsustas Kimmel
plaane.
«Korvpallina» maratoni läbima hakates ei välista mees võimalust, et ka korvpall saab rajale kaasa võetud, sest suures poroloonist vormis on piisavalt ruumi nii söögile-joogile kui muule vajalikule.

Lisavarustusena on kostüümi plaanis integreerida kõvakettaga videokaamera,
mis kogu sõidu salvestab. «Tahtsime internetipulga ning seljakotti peidetud läpaka abil teha rajalt ka video otseülekannet, kuid mobiilne 3G internet levib kahjuks vaid stardi ja finishipaigas», rääkis hobi korras videoturundusega tegelev Kimmel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles