Piltuudis: Klavan viskas Liverpooli komeedi üle nalja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Facebook

Täna Eesti koondisega Belgiasse jõudev Ragnar Klavan viskas oma Liverpooli meeskonnakaaslase Roberto Firmino üle koondise treeningul nalja ning saatis talle sellest ka humoorika sõnumi.

Jürgen Kloppi käe all tõeliselt särama löönud Brasiilia koondise jalgpallur Firmino on käesoleval hooajal väljakule jooksnud trendika soenguga. Klavanil küll nii pikki juukseid ei ole, kuid see ei takistanud teda vähemalt proovima meeskonnakaaslase soengu jäljendamist. Ja tulemus oli üpriski hea, seda kinnitas ka Klavan.

«Tervitused Roberto Firminole külmast Eestist. Proovisin su juuste stiili tänasel treeningul. Tuli hästi välja, nüüd on puudu ainult sinu hullud oskused,» kiitis Klavan 25-aastast mängumeest. Firmino on tänavusel hooajal tõesti heas hoos olnud. Liverpooli 11 kõrgliiga mängust on brasiillane mänginud kümnes. Ta on kirja saanud viis väravat ning kolm väravasöötu. Kaks mängu on ta kaasa teinud ka liigakarikas ning sealt on tal kirjas üks värav. 

Ragnar Klavan ja Roberto Firmino / Scanpix
Ragnar Klavan ja Roberto Firmino / Scanpix Foto: SCANPIX
Roberto Firmino / Scanpix
Roberto Firmino / Scanpix Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles