Kontaveit kerkib tuleval nädalal maailma edetabelis 50 parema piirimaile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit näitab Roomas jätkuvalt elu parimat mängu.
Anett Kontaveit näitab Roomas jätkuvalt elu parimat mängu. Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/imago/Insidefoto

Eesti naiste esireket Anett Kontaveit on sel nädalal toimuval mainekal Rooma tenniseturniiril näitamas suurepäraseid esitusi, tänu millele paikneb ta praegu jooksvas maailma edetabelis koguni 52. kohal.

Mõistagi on see mitteametlik tulemus 21-aastase eestlanna parimaks positsiooniks karjääri jooksul, ehkki ametlikult on Kontaveidi senise karjääri kõrgeimaks edetabelikohaks 65, kus ta paiknes mõned nädalad tagasi.

Seejuures tasub rõhutada, et 52. rida pole praegu kindlasti lõplik, kuna praegu on jõudnud Kontaveit Roomas veerandfinaali, mistõttu turniir veel jätkub ning loodetavasti suurepärased esitused samuti. Lisaks pole välistatud, et mõni praegu eestlannast tagapool asuv tennisist Kontaveidist ei möödu.

Veerandfinaalis kohtub Kontaveit rumeenlanna Simona Halepi (WTA 4.) ja venelanna Anastassia Pavljutšenkova (WTA 17.) vahelise matši võitjaga. Neist esimene on kindlasti heas hoos, kuna võitis eelmisel nädalal Madridis toimunud tenniseturniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles